Het Team

Maak kennis met het team van Pijnpunt en leg vandaag nog uw afspraak vast.

 
pijnpunt-wout.png

Dr. Wouter VANDERVENNET

Expert in rug-en nekklachten - sportletsels - gewrichtspijnen - echografie en echo-geleide infiltraties.

Hij behaalde zijn diploma geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht alsook een diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Hij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in sportletsels, musculoskelatale echografie, echogeleide infiltraties, artrose en PRP (platelet rich plasma of plasmainfiltratie). Hij heeft een grote passie voor pijntherapie en specialiseert zich momenteel als geneesheer-specialist in opleiding anesthesie-reanimatie en vervolgens Pijngeneeskunde (algologie).

ENKEL TELEFONISCH AFSPRAAK TE MAKEN:

pijnpunt-marthe-3.png

Marthe DE MUYNCK D.C.

Expert in rug-en nekklachten - zwangerschap - kinderen - echografie

Zij behaalde haar diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Zij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in discus hernia problematiek (COX), kinderen, zwangerschap en echografie.

AFSPRAAK MAKEN:

pijnpunt-amber.png

Amber Windey D.C.

Expert in rug-en nekklachten

Zij behaalde haar diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Zij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in acute- en chronische lage rugpijn en zwangerschap.

AFSPRAAK MAKEN:

pijnpunt-guy.png

Guy DUHAMEEUW D.C.

Expert in rug-en nekklachten

Hij behaalde zijn  diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Hij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in acute- en chronische lage rugpijn.

AFSPRAAK MAKEN:

geoffroy-pijnpunt.png

Geoffroy VAN INNIS D.C.

AFSPRAAK MAKEN:

 
jan-pijnpunt.png
 
 

Jan Cnudde D.C.

AFSPRAAK MAKEN: