Het Team

Maak kennis met het team van Pijnpunt en leg vandaag nog uw afspraak vast.

 
pijnpunt-wout.png

Dr. Wouter VANDERVENNET

Expert in rug-en nekklachten - sportletsels - gewrichtspijnen - echografie en echo-geleide infiltraties.

Hij behaalde zijn diploma geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht alsook een diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Hij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in sportletsels, musculoskelatale echografie, echogeleide infiltraties, artrose en PRP (platelet rich plasma of plasmainfiltratie). Hij heeft een grote passie voor pijntherapie en specialiseert zich momenteel als geneesheer-specialist in opleiding anesthesie-reanimatie en vervolgens Pijngeneeskunde (algologie).

ENKEL TELEFONISCH AFSPRAAK TE MAKEN:

pijnpunt-marthe-3.png

Marthe DE MUYNCK D.C.

Expert in rug-en nekklachten - zwangerschap - kinderen - echografie

Zij behaalde haar diploma van Doctor of Chiropractic D.C. aan de AECC. Zij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in discus hernia problematiek. Zij is een gekwalificeerde COX doctor in flexion distraction decrompression techniek. Dit is een evidence based behandelmethode voor hernia’s, kanaalstenose en artrose. Als mama van 3 kinderen heeft ze ook ervaring met zwangerschap en kinderen. Zij neemt deel aan een vervolgtraject in 2019, in musculoskeletale echografie aan het UZ Antwerpen.

AFSPRAAK MAKEN:

pijnpunt-guy.png

Guy DUHAMEEUW D.C.

Expert in rug-en nekklachten

Hij behaalde zijn  diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. Hij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in acute- en chronische lage rugpijn.

AFSPRAAK MAKEN:

geoffroy-pijnpunt.png

Geoffroy VAN INNIS D.C.

Hij behaalde zijn diploma van Doctor of Chiropractor (D.C.) aan de Anglo-European College of Chiropractic (University of Bounemouth) in Engeland. De voorbije 3 jaar heeft hij ervaring opgedaan door te werken in het buitenland (Spanje en Peru). Hij heeft bijkomende kwalificaties en expertise in acute- en chronische lage rugpijn. Zijn interesse is gericht in het behandelen van de hoogste cervicale wervels.

AFSPRAAK MAKEN:

jan-pijnpunt.png

Jan Cnudde D.C.

Hij studeerde af aan IFEC (Institut Franco-Européen de chiropraxie) in Parijs in 2015. Hij werkte heel nauw samen met J.P. Meersseman - founding father of Milan Lab bij voetbalclub AC Milan - in Italië. Hij werkt sinds 2018 in onze praktijk om zijn expertise te gebruiken bij het behandelen van rug en nekklachten en klachten aan de extremiteiten (voeten) van onze patiënten.

AFSPRAAK MAKEN: